Geniet van architectuur in perfecte harmonie met de natuur

Het bestaat - in Groen Nobelhorst, aan de rand van Almere Hout. Je beste thuis ooit. 60 duurzame woningen in het groen, op diverse locaties met hun eigen karakter. Zonlicht wordt schone energie. De energierekening blijft laag. Dat regelt je slimme huis. Met de buren ontwerp je een speeltuin of plant je een mini-bos. Geniet. Samen. Van dat eerlijke buitenleven.
Welke groene woning kies jij?

Dorps wonen kan met drie verschillende karakters

Het ontwerp van Het Dorpshart, De Eilanden en Aan Het Bos is geïnspireerd op de omgeving en daardoor verschillen de buurtjes van elkaar. De architectuur vertoont ook veel variatie, zowel in uiterlijk als indeling. De woningen komen tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen, zodat mensen van alle achtergronden en leeftijden zich thuis zullen voelen in Groen Nobelhorst.
Download onze brochure

Aan Het Bos

In Aan Het Bos staan sfeervolle woningen met namen die tot de verbeelding spreken: de Bosrand, de Bosvilla, de Bosvriend, het Boskasteel, de Boshoek en de Watervilla. Ze hebben groene daken en in de gevels zijn nestkasten voor vogels en vleermuizen. Het echte bosgevoel wordt versterkt door de aanwezigheid van inheemse bomen, zoals iepen, berken, krenten en wilgen. Groenblijvende hagen en struiken scheiden de tuinen van elkaar af.

Het Dorpshart

Houd je van dat gemoedelijke dorpsgevoel, dan is wonen in Het Dorpshart iets voor jou. De buurt ligt rond het gezellige groene marktplein. De woningen in Het Dorpshart hebben een ton-sur-ton uitstraling, met een subtiel rood accent in het hout en de stenen die je terugziet in alle woningen van de buurt. Deze woningen gaan later in verkoop. Schrijf je in via onderstaande button om op de hoogte te blijven.

De Eilanden

Bijna alle woningen in De Eilanden hebben zicht op het water. Heb je een bootje of kano, dan kun je makkelijk even een rondje gaan varen. De vele geveltuinen geven kleur aan de groene buurt. De woningen hebben een zachte uitstraling dankzij de lichte bakstenen en het gebruik van natuurlijk hout. Het ontwerp sluit perfect aan bij de omgeving en creëert een gevoel van rust en harmonie. Deze woningen gaan later in verkoop. Schrijf je in via onderstaande button om op de hoogte te blijven.

Nu in verkoop: 29 rijwoningen en 12 unieke halfvrijstaande woningen Aan Het Bos

De verkoop van de woningen in Aan Het Bos verloopt gefaseerd. Via de woningzoeker van ‘Groen Nobelhorst’ is te zien voor welke woningen je je nog kunt inschrijven en welke woningen onder optie of verkocht zijn. Als je je inschrijfformulier voor deze woningen invult, kun je maximaal vijf woningen opgeven in volgorde van je voorkeur.
Ga naar de woningzoeker

Boskasteel (18)

De 18 unieke, energieneutrale woningen van het Boskasteel liggen aan de rand van Het Marktdorp en bieden een weids uitzicht over groene omgeving.

Boshoek (11)

Welkom bij de Boshoek, een groene oase in het hart van het Marktdorp! Hier vind je 11 luxe energieneutrale woningen met prachtige houten gevels die een natuurlijke uitstraling geven en omringd zijn door groen.

Bosvilla's (2)

Ontdek de exclusieve luxe van onze Bosvilla's, de prachtige twee-onder-een-kapwoningen waar duurzaamheid, comfort en natuur samenkomen.

Waterzicht (4)

Ervaar de ruimte en het comfort van Waterzicht, bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen. Met hun aantrekkelijke ontwerp, groene veranda en gunstige ligging bieden deze woningen een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bosvrienden (6)

Beleef de luxe en het comfort van onze Bosvrienden, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een exclusieve woonervaring te bieden. Van de prachtige erker tot het ruime dakkapel, elk bouwnummer heeft zijn eigen unieke kenmerken die de woningen extra bijzonder maken.

Bosrand (8)

Bosrand bestaat uit 7 prachtige, energieneutrale en natuurinclusieve rijwoningen en 1 royale woon-werkwoning op de hoek, aan de Nobellaan in Nobelhorst, Almere. De woonoppervlaktes zijn variërend van 126m2 tot 176m2.

Ons woonteam

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl