Bosvrienden


De unieke ligging van de 6 Bosvrienden, waarvan twee woningen direct aan het water liggen, zorgen voor een schitterend uitzicht op de idyllische omgeving.

De woningen bieden een heerlijke open keuken aan de voorzijde, compleet met openslaande terrasdeuren die uitkomen op de voortuin. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime en lichte woonkamer, eveneens met openslaande terrasdeuren naar de tuin. Geniet van het uitzicht en de rust van deze idyllische omgeving. De keuken kan volledig naar eigen wens worden ingericht en biedt alle ruimte die je nodig hebt om te koken en te genieten van gezellige diners. De tuin is voorzien van een aparte buitenberging en ligt op het zuidwesten, waardoor je kunt genieten van zonnige momenten in de tuin. Daarnaast beschik je over een eigen parkeerterrein voor een of zelfs twee auto’s.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee gelijkwaardige slaapkamers, een ruime master bedroom en de badkamer. De badkamer biedt zelfs de mogelijkheid om uit te breiden met een ligbad, zodat je kunt ontspannen in luxe. Via de vaste trap bereik je de ruime zolder op de tweede verdieping, die vrij in te delen is en voorzien is van aansluitpunten voor installaties en de opstelplaats voor de wasmachine. Bouwnummer 1 is voorzien van een dakkapel, waardoor de zolder perfect kan worden ingedeeld en voorzien van extra kamers .

Ga naar de woningzoeker

Plattegronden

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl