Procedures en voorwaarden

Op onze website vind je alle informatie over de beschikbare woningen in fase 1 en 2 van het Groen Nobelhorst-project. Als je interesse hebt in een van deze woningen, vul dan het inschrijfformulier volledig in. Let op: dubbele inschrijvingen of inschrijvingen met ontbrekende gegevens worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing. Je kunt alleen reageren op de beschikbare woningen.

De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van de volgorde van inschrijving, er is geen inschrijftermijn van toepassing.
Om deel te kunnen nemen aan de toewijzing, dien je de 'start-verkoop'-vragenlijst in te vullen en jouw voorkeuren voor de woning(en) door te geven. Dit kan door via de woningzoeker jouw wenswoning(en) te selecteren en te bevestigen dat je met deze woningen wil deelnemen

Schrijf je in!

1. Toewijzing
Alleen de aanmeldingen die online via deze projectwebsite zijn ontvangen, doen mee aan de toewijzing. We vragen je om bij jouw inschrijving ook jouw motivatie toe te lichten. Heb je een financiƫle check uit laten voeren? Voeg dit dan ook toe bij jouw inschrijving. Dit is niet verplicht maar helpt wel om inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden.

Onvolledige en dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname en komen niet op de reservelijst terecht. Als jij bij de gelukkigen hoort, dan word je door ons woonteam uitgenodigd voor een aankoopgesprek.

Geen toewijzing
Als je niet bent toegewezen, dan ontvang je hiervan per e-mail bericht. Je blijft dan als reserve kandidaat genoteerd staan, mits je aan de gestelde voorwaarden voldoet. Wanneer er een optant afvalt, wordt de volgende reserve kandidaat op de lijst benaderd.

2. Aankoopgesprek
Tijdens het aankoopgesprek ontvang je de aanvullende gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen over de aankoop van een woning. Deze informatie omvat onder andere een concept van de koop-/aannemingsovereenkomst en de technische omschrijving. Ook wordt de bouwprocedure besproken en worden alle individuele wensen met betrekking tot extra mogelijkheden met jou doorgenomen. Zo krijg je een goed beeld van de woning en kun je weloverwogen besluiten of dit de juiste woning voor jou is.

3. Aankoop
Na het aankoopgesprek heb je een optieperiode van een week om te beslissen of je definitief tot koop overgaat. Als je besluit om een woning te kopen, ontvang je de koop-/aannemingsovereenkomst (de contractstukken) ter ondertekening.

4. Financiering
Om een woning te kunnen kopen, moet de financiering geregeld worden. Sense Makelaardij kan jou helpen bij het aanvragen van een hypotheek, maar je kunt dit uiteraard ook zelf doen. Zorg er in ieder geval voor dat je de financiering op tijd rond hebt, zodat je de aankoop van jouw droomwoning niet misloopt.

Vragen?
Heb je vragen over de inschrijving en het verdere verloop? Ons woonteam staat voor je klaar. Neem contact op via:
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04
Stappen voor inschrijven

1. Inschrijven

Heb je interesse in een van de beschikbare woningen? Schrijf je in via de website en geef jouw woningvoorkeuren door. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Controleer ook jouw ongewenste e-mail.


Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.

2. Bevestig jouw account

Activeer jouw account door op de link in de mail te klikken en vul jouw gegevens aan. Heb je je al ingeschreven? Dan kun je jouw inschrijving vanaf vandaag compleet maken door in te loggen via de website.


Let op: je dient jouw account te bevestigen om deel te kunnen nemen aan de toewijzing.

3. Maak jouw inschrijving compleet

Log in met jouw account en maak jouw inschrijving compleet. Selecteer- wanneer je dit nog niet hebt gedaan- de woning(en) waarmee jij mee wil doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkoopvragenlijst in te vullen. Ook kun je jouw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt je niet meegenomen in de toewijzing.

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl