Hier ben je thuis

In het echte dorpsgevoel — elkaar begroeten in het voorbijgaan, elkaar ontmoeten, kinderen die spelen op straat — creëer je samen. Het onderlinge vertrouwen groeit, elke keer dat je elkaar spreekt en wanneer je iets samen doet. In Groen Nobelhorst krijg je hier, heel ontspannen, alle gelegenheid toe. Doe mee en maak deel uit van deze prachtige, hechte en unieke gemeenschap

Schrijf je nu in!Samen maak je iets moois


Het Marktdorp is een wijk waar elk buurtje een vliegende start krijgt. Samen met je buren vorm je een buurtschap en krijg je de beschikking over een kavel van ongeveer 1.000m2 die je samen naar behoefte kunt inrichten. Of je nu behoefte hebt aan een natuurspeeltuin, mini-bos, buurtschuurtje of pluktuin, de keuze is aan jullie. De gemeente en verschillende experts, zoals hoveniers en ecologen, staan klaar om jullie te helpen bij de inrichting en het onderhoud van de buurtkavel.

Als bewoner van Het Marktdorp ben je automatisch lid van het buurtschap en heb je inspraak in de inrichting en bestemming van de buurtkavel. Door eenmalig entree te betalen en maandelijks een kleine bijdrage te leveren, draag je bij aan het gebruik en onderhoud van de buurtkavel.

Ontmoet, ontdek en beleef


In Groen Nobelhorst koop je niet alleen een woning maar word je ook eigenaar van de gemeenschappelijke binnentuin. Deze deeltuin van c.a. 27m2 wordt als gezamenlijk eigendom beschikbaar gesteld aan de bewoners van de 18 rijwoningen van het Boskasteel. Samen denken jullie mee over de inrichting en aanleg van de deeltuin. Creëer bijvoorbeeld een moestuin en natuurlijke speelelementen. Geniet van de natuur aan huis en ontmoet, ontdek en beleef.

Afspraken over onderhoud en de verdeling van kosten, worden vooraf vastgelegd en er wordt een beheervereniging opgericht. Bij aankoop van de woning word je automatisch lid van de beheervereniging.

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl