Watervilla's


Ervaar de ruimte en het comfort van Waterzicht, bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen. Met hun aantrekkelijke ontwerp, groene veranda en gunstige ligging bieden deze woningen een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een heerlijke open keuken, gelegen aan de voorkant van de woning, compleet met openslaande terrasdeuren die uitkomen op de veranda. Hierdoor kun je genieten van een naadloze overgang tussen binnen en buiten.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime en lichte woonkamer, eveneens met openslaande terrasdeuren naar de tuin op het zuidwesten, voorzien van een aparte buitenberging. Daarnaast beschik je over een eigen parkeerterrein voor één of zelfs twee auto’s.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee gelijkwaardige slaapkamers, een ruime master bedroom en de badkamer met uitbreidingsmogelijkheden. Met de vaste trap bereik je de zolder op de tweede verdieping. Deze ruimte is vrij indeelbaar en voorzien van aansluitpunten voor installaties en een opstelplaats voor de wasmachine.

Bouwnummer 1 is voorzien van een dakkapel, waardoor de zolder perfect kan worden ingedeeld en voorzien van extra kamers.

Ga naar de woningzoeker

Plattegronden

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl