Geniet van architectuur in perfecte harmonie met de natuur

Het bestaat - in Groen Nobelhorst. Je beste thuis ooit. 60 duurzame woningen in het groen, op diverse locaties met hun eigen karakter. Zonlicht wordt schone energie. De energierekening blijft laag. Dat regelt je slimme huis. Met de buren ontwerp je een speeltuin of plant je een mini-bos. Geniet. Samen. Van dat eerlijke buitenleven.
Schrijf je nu in!

Groener heb je nog nooit gewoond

Ben jij op zoek naar een moderne, duurzame woning in een groene omgeving? Een woning met weinig footprint en een lage energierekening? Dan zijn de woningen in de Boshoek en het Boskasteel in plan Groen Nobelhorst precies wat jij zoekt. Alle woningen zijn ècht groen. De begroeide daken en het gevelgroen trekken nuttige insecten aan, houden regenwater vast en reguleren de temperatuur in huis. Nestkasten voor vogels en vleermuizen zorgen voor extra biodiversiteit en dragen bij aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

De 29 prachtige en stijlvolle rijwoningen in de Boshoek en het Boskasteel bieden, met een woonoppervlakte tot circa 180m2, ruimte aan gezinnen én kleinere huishoudens.

Mis deze kans niet: schrijf je in voor maandag 10 april.

Lees meer over de groen toepassingen

Boshoek


Welkom bij de Boshoek, een groene oase in het hart van het Marktdorp! Hier vind je 11 luxe energieneutrale woningen met prachtige houten gevels die een natuurlijke uitstraling geven en omringd zijn door groen. Groene gevels, groendaken en nestkasten dragen bij aan de biodiversiteit en nodigen verschillende vogels, insecten en egels uit om hier te verblijven.

Elke tussenwoning heeft een mooie diepe tuin op het westen of zuiden. Op de begane grond vind je een fijne ruime living en een open keuken waar je gezellig kunt koken voor familie en vrienden. De woningen hebben minimaal 3 slaapkamers en een fijne badkamer. Op de tweede verdieping is er ruimte voor bijvoorbeeld nog een extra ruime slaapkamer of hobbykamer.

Maar dat is nog niet alles! De stijlvolle woon-werkwoning van de Boshoek biedt ruimte voor jouw eigen onderneming. Of het nu gaat om een fysiopraktijk, kapsalon of atelier, het is allemaal mogelijk. Boven bevindt zich de woning met 3 ruime slaapkamers en een fijne living waar je na een lange dag werken heerlijk tot rust komt.

In De Boshoek vind je de perfecte balans tussen natuur en wonen, en met de mogelijkheid voor jouw eigen onderneming kun je hier werken en wonen op een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

Lees meer

Bespaar moeiteloos op energie

De prachtige woningen van Groen Nobelhorst zijn een slimme keuze als je op zoek bent naar een duurzame woning. Deze woningen zijn namelijk energieneutraal, wat betekent dat je geen netto energieverbruik hebt. De woningen zijn voorzien van de beste isolatie, een luchtwaterwarmtepomp, een slim ventilatiesysteem, zonnepanelen, vloerverwarming en hoogwaardige beglazing. Met het slimme energiebeheerssysteem kun je optimaal gebruik maken van energie en warmte en blijft je energierekening laag. Zo draag je niet alleen bij aan een duurzamere toekomst, maar houd je ook zicht op jouw eigen verbruik.


Ben jij benieuwd naar wat jij kan besparen wanneer je in een prachtige woning woont in Groen Nobelhorst?

Lees meer over de slimme toepassingen

Boskasteel


De 18 unieke, energieneutrale woningen van het Boskasteel liggen aan de rand van Het Marktdorp en bieden een weids uitzicht over groene omgeving. De daken van de woningen zijn voorzien van groen sedum, wat niet alleen zorgt voor waterbuffering maar ook voor verkoeling. Daarnaast zijn er aan de gevels verschillende nestkasten voor huismussen, gierzwaluwen en spreeuwen geplaatst. Klimplanten zoals bosrank en wilde kamperfoeli sieren de buitenmuren en geven de woningen een natuurlijke uitstraling.

De tussenwoningen hebben een mooie tuin op het noordwesten. De woningen zijn voorzien van twee verdiepingen, waarvan de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer heeft. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder die je naar eigen wens kunt indelen.

Als je op zoek bent naar iets unieks, zijn de woningen op de koppen van het Boskasteel, grenzend aan de prachtige binnentuin, wel iets voor jou. Vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over Het Beverbos.

Lees meer

Ontmoet elkaar in Groen Nobelhorst

Groen Nobelhorst is niet alleen een plek om te wonen, maar ook om elkaar te ontmoeten en een hechte gemeenschap op te bouwen. Het netwerk van wandel- en fietsroutes, speeltuinen en mooie doorkijkjes leiden je naar het gezellige marktplein waar je een goede kop koffie haalt bij de kiosk en de buren ontmoet aan de buurttafel of onder de buurtboom. Hier heerst het échte dorpsgevoel waarin iedereen zich thuis voelt. Elkaar begroeten in het voorbijgaan, kinderen die spelen op straat. Kom thuis in de warme en gezellige sfeer van Groen Nobelhorst.


Lees meer over samen

Ons woonteam

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl