Je beste thuis ooit

Welkom in Nobelhorst, aan de rand van Almere Hout. Hier voel je: je hoeft de stad niet uit om buiten te wonen. Duurzaam wonen is hier enórm comfortabel en bovendoen kostenbesparend. Bekijk via de woningzoeker ons huidige woningaanbod.

.

Geniet van architectuur in perfecte harmonie met de natuur

Het bestaat! In Groen Nobelhorst, aan de rand van Almere Hout, vind je het beste thuis ooit.
60 duurzame woningen in het groen op diverse locaties en met hun eigen karakter. Zonlicht wordt schone energie en door slimme technologie blijft je energierekening blijft laag. Samen met de buren ontwerp je een speeltuin of plant je een mini-bos. Geniet van het eerlijke buitenleven!
Welke groene woning kies jij?

Dorps wonen kan met drie verschillende karakters

Het ontwerp van Het Dorpshart, De Eilanden en Aan het Bos is geïnspireerd op de omgeving. Daardoor verschillen de buurten van elkaar. De architectuur vertoont hierom veel variatie, zowel in uiterlijk als indeling. De woningen komen tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen. Hierdoor zullen mensen van alle achtergronden en leeftijden zich thuis voelen in hun eigen unieke stukje Groen Nobelhorst.
Download onze brochure

Aan Het Bos

In Aan het Bos staan sfeervolle woningen met namen die tot de verbeelding spreken: de Bosrand, de Bosvilla, de Bosvriend, het Boskasteel, de Boshoek en de Watervilla. Ze hebben groene daken en in de gevels zijn nestkasten voor vogels en vleermuizen gesitueerd. Het echte bosgevoel wordt versterkt door de aanwezigheid van inheemse bomen, zoals iepen, berken, krenten en wilgen. Groenblijvende hagen en struiken scheiden de tuinen van elkaar.

Het Dorpshart

Hou je van dat gemoedelijke dorpsgevoel? Dan is wonen in Het Dorpshart iets voor jou. De buurt ligt rond het gezellige groene marktplein. De woningen in Het Dorpshart hebben een ton-sur-ton uitstraling, letterlijk vertaald toon op toon. Dit vind je terug in een subtiel rood accent in het hout en de stenen in alle woningen van de buurt.

De Eilanden

Bijna alle woningen in De Eilanden hebben zicht op het water. Heb je een bootje of kano, dan kun je makkelijk even een rondje gaan varen. De vele geveltuinen geven kleur aan de groene buurt. De woningen hebben een zachte uitstraling dankzij de lichte bakstenen en het gebruik van natuurlijk hout. Het ontwerp sluit perfect aan bij de omgeving en creëert een gevoel van rust en harmonie.

Aan Het Bos: Nog enkele woningen beschikbaar!

Nog enkele halfvrijstaande woningen Aan Het Bos beschikbaar! Bekijk de woningzoeker van ‘Groen Nobelhorst’ voor de actuele beschikbaarheid. Heb je vragen? Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen met ons woonteam!
Ga naar de woningzoeker

Dorpshoek (4)

Maak kennis met Dorpshoek, 4 schitterende volledig energieneutrale (A++++) rijwoningen. De woningen variëren in grootte van 126m2 tot 183m2 en zijn extra duurzaam wat terug te vinden is in de materiaalkeuze, installaties, groene gevels en daken.

Eilanderf (7)

Maak kennis met Eilanderf, 7 prachtig gelegen rijwoningen met fantastisch uitzicht aan de voorzijde. De woningen zijn energieneutraal (A++++!), dat wil zeggen nog duurzamer dan de gestelde BENG-eisen.

Bosrand (8)

Bosrand bestaat uit 7 prachtige, energieneutrale en natuurinclusieve rijwoningen en 1 royale woon-werkwoning op de hoek, aan de Nobellaan in Nobelhorst, Almere. De woonoppervlaktes zijn variërend van 126m2 tot 176m2.

Boskasteel (18)

De 18 unieke, energieneutrale woningen van het Boskasteel liggen aan de rand van Het Marktdorp en bieden een weids uitzicht over groene omgeving.

Boshoek (11)

Welkom bij de Boshoek, een groene oase in het hart van het Marktdorp! Hier vind je 11 luxe energieneutrale woningen met prachtige houten gevels die een natuurlijke uitstraling geven en omringd zijn door groen.

Bosvilla's (2)

Ontdek de exclusieve luxe van onze Bosvilla's, de prachtige twee-onder-een-kapwoningen waar duurzaamheid, comfort en natuur samenkomen.

Waterzicht (4)

Ervaar de ruimte en het comfort van Waterzicht, bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen. Met hun aantrekkelijke ontwerp, groene veranda en gunstige ligging bieden deze woningen een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bosvrienden (6)

Beleef de luxe en het comfort van onze Bosvrienden, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om een exclusieve woonervaring te bieden. Van de prachtige erker tot de ruime dakkapel, elk bouwnummer heeft zijn eigen unieke kenmerken die de woningen extra bijzonder maken.

.

Ons woonteam

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl