Geniet van architectuur in perfecte harmonie met de natuur

Het bestaat - in Groen Nobelhorst. Je beste thuis ooit. 60 duurzame woningen in het groen, op diverse locaties met hun eigen karakter. Zonlicht wordt schone energie. De energierekening blijft laag. Dat regelt je slimme huis. Met de buren ontwerp je een speeltuin of plant je een mini-bos. Geniet. Samen. Van dat eerlijke buitenleven.
Schrijf je nu in!

Aanbod

Groen Nobelhorst gaat in fases in verkoop. De 29 unieke rijwoningen met de namen Boshoek en Boskasteel van fase 1 zijn inmiddels in verkoop. De 12 halfvrijstaande woningen met de namen Waterzicht, Bosvrienden en Bosvilla's van fase 2 gaan op 31 mei 16:00 uur in verkoop. Deze woningen bevinden zich allemaal in het sfeervolle buurtje Aan het Bos in het nieuw ontwikkelde gedeelte Het Marktdorp in Nobelhorst.

De prachtige en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen van en rijwoningen van fase 1 en 2 bieden ruimte aan gezinnen, kleinere huishoudens én doorstromers op de woningmarkt. Interesse? Schrijf je in!

Bekijk de woningen

Fase 1

Fase 1 bestaat uit 29 prachtige en stijlvolle rijwoningen in de Boshoek en het Boskasteel bieden, met een woonoppervlakte tot circa 180m2, ruimte aan gezinnen én kleinere huishoudens. De woningen zijn, mede dankzij het gevelgroen en de aangrenzende binnentuin, omgeven door de natuur.

Van fase 1 zijn er nog een aantal woningen beschikbaar. Heb je interesse in een van de beschikbare woningen? Ga dan naar de woningzoeker en schrijf je nu in.

Bekijk de woningen


Fase 2

Het aanbod van fase 2 bestaat uit onder meer uit 12 unieke en duurzame half vrijstaande woningen. Deze woningen met een woonoppervlakte tot circa 169m2, zijn verdeeld over Waterzicht, de Bosvrienden en de Bosvilla's.


Iedere woning heeft een eigen tuin op het noordoosten of zuidwesten met eigen buitenberging. Elk woningtype onderscheidt zich door eigen unieke kenmerken, zoals een dakkapel en/of vlonder aan het water, groene gevels en een prachtige ligging. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Daarnaast zijn de woningen allemaal groen, duurzaam en voorzien van slimme energiebeheerssystemen. Dat betekent: comfortabel wonen tegen lage energielasten! De prijzen variëren van €690.000,- tot en met €765.000,-.


Binnenkort vind je op deze website meer informatie over de woningen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in.
Schrijf je alvast in

Groen, Slim, Samen

Groener heb je nooit gewoond

De woningen van Groen Nobelhorst zijn volledig groen met begroeide daken en gevels, waardoor nuttige insecten worden aangetrokken en regenwater wordt vastgehouden. De nestkasten voor vogels en vleermuizen bevorderen de biodiversiteit en creëren een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Bespaar moeiteloos op energie

De prachtige, energiezuinige woningen zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, een luchtwaterwarmtepomp, een slim ventilatiesysteem, zonnepanelen, vloerverwarming en een energiebeheersysteem. Zo blijft je energierekening laag en draag je bij aan een duurzamere toekomst, terwijl je zicht houdt op jouw eigen verbruik.

Ontmoet elkaar in Groen Nobelhorst

Naast het wonen biedt Nobelhorst ook een gemeenschap waar je elkaar kunt ontmoeten en verbinden. Het netwerk van wandel- en fietsroutes, speeltuinen en mooie doorkijkjes leidt naar het gezellige marktplein waar je de buren kunt ontmoeten en het échte dorpsgevoel kunt ervaren.

Ons woonteam

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl