Eilanderf


Maak kennis met Eilanderf, 7 prachtig gelegen rijwoningen met fantastisch uitzicht aan de voorzijde. De ruime, lichte woonkamer is voorzien van een grote glazen pui met openslaande terrasdeuren, waardoor je alle seizoenen optimaal van de tuin kunt genieten. De tuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van een houten berging. Vanuit de keuken geniet je van het prachtige uitzicht over het water. De verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer.

De woningen zijn energieneutraal (A++++!), dat wil zeggen nog duurzamer dan de gestelde BENG-eisen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, warmtepomp, natuurlijk isolatiemateriaal, groene gevels en daken, wtw installatie, en zonnepanelen.

Er zijn verschillende opties mogelijk om de woning helemaal jouw thuis te maken. Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter, kies voor een ligbad in de badkamer of maak een grote slaapkamer met eigen badkamer op de zolder.

Wist je dat er meer financieringsmogelijkheden zijn bij woningen met een energielabel A++++? Vraag je hypotheekadviseur naar de mogelijkheden!

Ga naar de woningzoeker

Plattegronden

Verkoopteam
groennobelhorst@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl